Dyrkning i vores gartneri og på markerne

Vores tilgang til afgrøder og dyrkning af grøntsager

Hos GrønThy dyrker vi sunde, danske grøntsager af højeste kvalitet. Vi ønsker at give dig, som forbruger, en unik oplevelse af, hvad den danske jord kan byde på. Vi ønsker at vores bæredygtige grøntsager skal en naturlig del af det daglige måltid.

Vanding

Vi samler regnvand op fra vores overflader, og samler det i en stor tank. Er der behov for vanding på markerne, er det dette vand vi anvender. 

Bekæmpelse af skadedyr

Vi holder skadedyr fra vores afgrøder ved at lave en koncentreret brændenældesaft, som vi sprøjter vores afgrøder med. Brændenældesaften er også en god naturlig gøder. Derudover planter vi blomster mellem vores afgrøder, som har det dyreliv, der er brug for, for at skabe en baturlig og biologisk bekæmpelse af mulige skadedyr.

Gødning

Vi giver næsten alt vores grøntsagsspild til nærområdets bønder med små dyrehold, som f.eks. høns, ænder, gæs og geder, der æder vores spild, så vi ikke skal smide det væk! Det som dyrerne ikke kan spise laver vi om til gødning til næste års afgrøder.

Landbrug

For at bevare jorden på bedste vis, har vi i GrønThy valgt kun at bruge meget små maskiner og håndkraft.

Med håndkraft og små maskiner

Vandes med regnvand

Bæredygtighed = respekt

Læs om vores grundværdier
Vi arbejder dagligt på at blive endnu mere bæredygtige i vores dyrkning og forædling af vores råvarer, økonomi, sociale ansvarlighed - ja, på alle plan! Det gør vi af hensyn til vores egen, vores børn og børnebørns sundhed, dyrenes sundhed og hele jordens sundhed.
GrønThy
ET BÆREDYGTIGT GRØNTSAGSGARTNERI

Kontakt os

Hoved nr.: 31 27 25 10
Mail: kontakt@gronthy.dk
CVR: 41281510

Find vej

GrønThy
Solbjergkær 11
7950 Erslev

Telefontider

Alle hverdage: 10 - 17

Er det akut kan vi også kontaktes i weekender og på helligdage.
crossmenu