Usprøjtede grøntsager, bær og frugter

Vores produkter bliver helt fra de er spæde behandlet med respekt og nænsomhed, så vi sikrer et produkt uden stress til vores kunder.
Vi tilbyder vores produkt til den lokal detailhandel, cateringvirksomheder, hoteller, restauranter, 
boder og private. Har du interesse i vores produkter, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.
Kontakt os og hør mere

Dansk kvalitet hos GrønThy

― Hvad kan du forvente af os?

Hos GrønThy dyrker vi sunde, bæredygtige grøntsager af højeste kvalitet. Vi ønsker at give dig en unik oplevelse af, hvad den danske jord kan byde på. Vores grøntsager skal skabe lysten til at få danske, bæredygtige grøntsager som en naturlig del af det daglige måltid.

― Hvilke grøntsager tilbyder vi?

Vi tilbyder alle slags grøntsager, som kan dyrkes i den danske muld. Vi har ikke en særlig rettesnor, og eksperimenterer ofte. Ad den vej har vi fundet ud af at flere af ukrudstsorterne smager ganske godt, og det samme gælder både de spæde grøntsager og flere af sorterne, når de er gået i stok. Vores sortiment varierer naturligvis efter årstiden og efterspørgslen.

Har du en virksomhed, så laver vi gerne en aftale om, hvilke grøntsager, vi skal dyrke til netop dig. Se mere på vores side med grøntaftaler.
Læs om grøntaftaler

Hvordan vi bruger en bæredygtig tilgang

Vi planter blomster mellem vores afgrøder, som har et dyreliv, der biologisk og naturlig kan bekæmpe de naturligt forekommende skadedyr. En anden måde vi holder skadedyr fra vores afgrøder er ved at anvende en koncentreret brændenældesaft, som er 100% naturlig. Brændenældesaften virker også gødende. Derudover anvender vi kun vores hænder og små maskiner til arbejdet i markerne. På sigt ønsker vi at opsamle regnvand fra vores overflader og anvende det, når vi skal vande vores marker. 
Læs om dyrkning

Dyrket på Mors

Hvad koster grøntsagerne?

Ring og få en pris på 31 27 25 20
Alle vores grøntsager leveres i partier efter behov og ønsker. Du kan derfor selv sammensætte en sending af grøntsager. Kontakt os og hør mere om priser, og hvad vi kan sammensætte på denne årstid. Vi glæder os til at høre fra dig.
GrønThy
ET BÆREDYGTIGT GRØNTSAGSGARTNERI

Kontakt os

Hoved nr.: 31 27 25 10
Mail: kontakt@gronthy.dk
CVR: 41281510

Find vej

GrønThy
Solbjergkær 11
7950 Erslev

Telefontider

Alle hverdage: 10 - 17

Er det akut kan vi også kontaktes i weekender og på helligdage.
crossmenu