Usprøjtede grønsager, bær og frugt

Vores produkter bliver helt fra frø behandlet med respekt og nænsomhed, så vi sikre et produkt uden stress til vores kunder. Vi tilbyder vores produkt til lokal detailhandel, cateringvirksomheder, hoteller, restauranter, boder og til private. Har du interesse, skal du være velkommen til at kontakte os.

Dansk kvalitet hos GrønThy

― Hvad kan du forvente af os?

Hos GrønThy dyrker vi sunde, danske grøntsager af højeste kvalitet. Vi ønsker at give dig som forbruger en dugfrisk oplevelse af, hvad den danske jord kan byde på. Vores grøntsager skal skabe lysten til at få danske, bæredygtige grøntsager som en naturlig del af det daglige måltid. 

― Hvilke grøntsager tilbyder vi?

Som udgangspunkt er alle vores grøntsager danske. Dvs. du finder grøntsager, som er mulige at dyrke i dansk jord. Vi har ikke en særlig rette snor, da vi ofte eksperimentere med mulighederne for bæredygtig gartneri. Selvfølgelig følger vores sortiment årstiden og efterspørgsel. 

Har du en virksomhed, så laver vi gerne en aftale med dig om, hvilke grøntsager, vi skal dyrke til netop dig. Se mere på vores side med grøntaftaler.


Hvordan vi bruger en bæredygtig tilgang

Vi samler regnvand op fra vores overflader og samler det i en stor tank, så det er det vi bruger når vi skal vande vores marker. Vi holder skadedyr fra vores afgrøder ved at lave en koncentreret brændenældesaft som vi sprøjter vores afgrøder med og i samme omgang gøder brændenældesaften. Derudover planter vi blomster mellem vores afgrøde, der har det dyreliv, der er brug for til biologisk bekæmpelse af de mulige skadedyr til i de respektive afgrøder.Dyrket i dansk jord

Hvad koster grøntsagerne?

Ring og få en pris på 31 27 25 10

Alle vores grøntsager leveres i partier og alt efter behov og ønsker. Du kan derfor selv sammensætte en sending af grøntsager. Kontakt os og hør mere om priser, og hvad vi kan sammensætte på denne årstid. Vi glæder os til at høre fra dig.

GrønThy

ET BÆREDYGTIGT GRØNTSAGSGARTNERI

Kontakt os

  • Hoved nr.: 31 27 25 10
  • Mail: kontakt@gronthy.dk
  • CVR: 41281510

Find vej

  • GrønThy
  • Solbjergkær 11
  • 7950 Erslev

Telefontider

  • Alle hverdage: 10 - 17
  • Er det akut kan vi også kontaktes i weekender og på helligdage.