Vores værdier skinner igennem alt vi laver

Respekt

Grundværdi
Respekt er et nøgleord i GrønThy. Respekt for den jord vi dyrker, respekt for de råvarer vi avler, respekt for hinanden og respekt for tiden.

Her hos GrønThy har vi valgt kun at bruge meget små maskiner og håndkraft for på den måde at respektere jorden bedst mulig. Vi ynder at være kreative sammen og finde nye løsninger via vores lidt gammeldags arbejdsmetoder. På den måde bliver vores fællesskab vigtigst, og her hos os respekterer vi alle og enhver for lige præcis den de er,  og det de kan bidrage med - ingen hér er stærkere end det svageste led.

Sundhed

Grundværdi
Vi arbejder dagligt på at blive endnu mere bæredygtige i dyrkningen og forædlingen af vores råvarer, men også økonomisk, socialt og ja på alle plan!

Det gør vi af hensyn til vores egen og vores børn og børnebørns sundhed, dyrenes sundhed og hele jordens sundhed. Vores holdning er, at vi alle sammen bliver nødt til at leve, handle og spise mere grønt og bæredygtigt.

Vores arbejdskraft

VI HAR PLADS TIL ALLE
Vores primære arbejdskraft er mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet, dvs. de skønne og dejlige mennesker, der af den ene eller anden grund ikke passer ind i en af de ”almindelige” kasser, som vores samfund er bygget op af.

Denne gruppe af mennesker står vores hjerte nær i GrønThy, og arbejdet med at have plads til - og være med til - at gøre disse mennesker stærke nok til igen at kunne blive selvforsørgende eller finde fred med, at de er gode nok fuldstændig som de er, selvom de må arbejde mindre end tidligere i deres arbejdsliv, er en lige så stor vigtig del af vores arbejde som det er at dyrke rene, sprøjtefri grøntsager!
Vil du være en del af GrønThy teamet? Send dit CV og ansøgning til:
GrønThy
ET BÆREDYGTIGT GRØNTSAGSGARTNERI

Kontakt os

Hoved nr.: 31 27 25 10
Mail: kontakt@gronthy.dk
CVR: 41281510

Find vej

GrønThy
Solbjergkær 11
7950 Erslev

Telefontider

Alle hverdage: 10 - 17

Er det akut kan vi også kontaktes i weekender og på helligdage.
crossmenu